Wednesday 10 March 2010

The most beautiful photos of young Julie Andrews :)

6 comments:

  1. Vau! Stvarno je divna. Glumica koja mi je izuzetno draga, nikad nisam o njoj razmisljala kao o lepotici.

    ReplyDelete
  2. Fantasticno je lepa :) Ovde deluje kao da je recimo beli labud iz Labudovog jezera. Inace, i ona je prilicno utesna :) jedino sto me "Moje pesme, moji snovi" malo jeze pa je zato nisam uvrstila. Ali me je moja sestra podsetila na jedan film gde su napravili posalicu da avion, koji je bio u problemu,ne moze pasti jer je Julie u njemu :))) Jos uvek je lepa.

    ReplyDelete
  3. Da Julie je taj tip zene, koja stari divno, dobija sa godinama, valjda zato sto je pre svega nosila unutrasnju lepotu, snagu talenta i licnosti. A sta je sa Meri Popins!

    ReplyDelete
  4. Zanimljivo je da je spisateljica Pamela Lindon Travers poprilicno mrzela taj film i smatrala pre svega da je Dizni potpuno promasio i karakter Meri Popins a da su pri tom songovi losi a animacija u filmu se prosto gadila, te je u suzama napustila premijeru. Toliko je zamrzela Diznija da mu je otkazala svaku dalju saradnju i cak i testamentom zabranila da ikada bilo ko ko je ucestvovao u pravljenju tog filma ima bilo kakve veze sa Meri Popins.
    Well, ni Margaret Micel nije smatrala da je Klark Gejbl bas neki Ret Batler, pa eto ... oba filma su klasici i volimo ih ... i Klarka ... i Dzuli :)

    ReplyDelete
  5. Eto mene! Dragi mi pomenuti filmovi i glumci. Meri Popins obožavam, kao i Prohujalo sa vihorom, ali mi je potpuno jasno, to što si navela kao primer. Ja kao konzument sam doživela šok, kada sam posle pročitane knjige odgledala film. Doduše ne sa Retom Batlerom već sa Ešlijem u tumačenju poznatog britanskog glumca, kome naravno sad, kao za baksuz, ne mogu da se setim imena.Film sam gledala x puta a Ašlija sam odbolovala svaki put. Kako je tek onda autorima, koji i te kako imaju viziju onoga što su napisali, mogu tek da zamislim.

    ReplyDelete
  6. Nesretni Lesli Hauard :)ja nemam nista protiv Leslija kao Eslija, ima te dreamy eyes i taj blago izgubljeni blagoteleci disposition ... ja sam se uvek lomila izmedju Eslija i Reta, Ret je uglavnom pobedjivao ali u principu spremam jedan blog gde ce se i to pomenuti pa cu bolje objasniti. Nesretni Lesli je poginuo za vreme drugog rata i to na jako glupav nacin - Nacisti su mislili da je u putnickom avionu u kome je on bio - bio Cercil, pa su ga srusili. I stvari, Leslijev menadzer, sta li je bas licio na Cercila ... i eto ugasili Leslija a da je barem ugasen na herojski nacin ...a ne tako glupav. Koliko sam shvatila Meri Popins bi trebalo da bude neuporedivo stroza.

    ReplyDelete